Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.

Er du klar for eksamen i legemiddelregning?

Nå er det studiestart, og hundrevis av nye sykepleierstudenter skal bli kjent med en helt ny verden. En av de tingene nye studenter lærer seg fort, er at eksamen i legemiddelregning og medikamentregning er viktig å bestå. Der kan man nemlig ikke ha noen feil, og man får et begrenset antall forsøk.

En student er på et bibliotek

Eksamen i legemiddelregning er fryktet og elsket. Med god grunn! Å kunne regne med legemidler er svært viktig å kunne, for hvis man gjør det gærent kan det ha store konsekvenser for pasienten. 

Vi har gjennomgått alle oppgavene våre, lagt til nye spørsmål som følge av tilbakemeldinger fra dem som tok eksamen i fjor, oppdatert bilder og grafikk, og er veldig klare å til å bidra til at du får tatt eksamen. Vi sitter klare på chat og epost om du lurer på noe underveis. 

På eksamen må du blant annet regne med tid. Det er det mange som synes er vanskelig. Derfor har vi også laget oppgaver der du får øvd deg i nettopp det. Her kan du også løse oppgaver der du skal finne x, og en del andre ting som er viktig når man skal løse oppgaver i medikamentregning. Du finner matteoppgavene [S|19|her].

Lykke til med eksamen!