Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.

Epilepsi grunnkurs

{SALEPAGE_INTRO_TEXT}

Gratis eksempel
{LIST_PRODUCTS}

Lær om epilepsi

Epilepsi er en folkesykdom. På dette kurset vil du få en grundig innføring i epilepsi. 

  • Hvordan fungerer hjernen?
  • Hvordan påvirker epilepsi de elektriske signalene?
  • Hvem får egentlig epilepsi?
  • Symptomer og diagnostisering
  • Hvordan fungerer medisiner mot epilepsi?

Kurset fungerer på PC, nettbrett og mobil.

Kan stress utløse epileptiske anfall?
Ja, stress kan være en utløsende faktor for epileptiske anfall hos noen mennesker. Det er viktig å lære mestringsstrategier for å håndtere stress.

Kunnskap om epilepsi for helsepersonell og pårørende

Kurset passer for sykepleiere, vernepleiere og annet helsepersonell som møter pasienter med epilepsi. 

Kurset passer også for epileptikere eller pårørende til personer med epilepsi som ønsker å lære mer om hva som egentlig skjer når en person har epilepsi.

Dette lærer du

{LIST_CATEGORIES}

Ofte stilte spørsmål

Her finner du spørsmål og svar om Epilepsi grunnkurs her på Medikurs.no. Finner du ikke svar på det du lurer på? Spør oss på chatten eller på epost!

Hvem er kurset om epilepsi beregnet for?+

Nettkurset er beregnet for sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere og andre som møter pasienter med epilepsi. Det kan også være interessant for pårørende til epileptikere.

Hva er fokusområdene?+

Kurset har to hovedfokus: Det er en grundig gjennomgang av epilepsi, medisiner, tiltak og rutiner på et nivå som man forventer at helsepersonell skal ha innsikt i. Men i hele kurset setter vi mennesket før pasienten. Med det mener vi at vi bygger kurset fra pasientens perspektiv, og det pasienten opplever er styrende for hvordan vi som helsepersonell skal tilnærme oss pasienter med epilepsi.

Lærer jeg legemiddelhåndtering med tanke på epilepsi?+

Vi er innom temaer som handler om håndtering og administrering av medisiner og antiepileptika. Hvis du vil gå i dybden, anbefaler vi kurset Legemiddelhåndtering grunnkurs.

Møter jeg ekte pasienter i kurset?+

Ja! I hverdagen som helsepersonell er det alt for sjelden vi tar oss tid til å høre hva pasienten egentlig opplever og føler. I våre kurs kan du se og høre pasienter snakke fra hjertet om det å være pasient, uten å bli avbrutt. De kommer med viktig informasjon, som vil gjøre deg i stand til å forstå epileptikere på en ny måte.

Hva slags tilbakemeldinger får dere?+

Den viktigste tilbakemeldingen vi får fra våre kunder er: Vi får lyst tli å endre praksis. Det betyr at de får ny kunnskap og innsikt, og at de vil bruke den kompetansen til å møte pasientene sine litt annerledes neste gang. Det synes vi er flott!